x
Rate this post

یکی از پرطرفدارترین دستگاه‌ه‌هایی که با هزینه کم‌تر برای محل کار یا منزل می‌توانید تهیه کنید انواع قهوه ساز است. شاید یکی از دلایل محبوبیت این دستگاه‌ها سادگی ساز و کار و سهولت استفاده از آن‌ها باشد. فرقی نمی‌کند چه دستگاهی از چه برندی می‌خرید؛ بعد از یکی دوبار استفاده بدون هیچ دوره‌ای متخصص استفاده از انواع قهوه ساز خواهید شد!

اسپرسو ساز

این نوع دستگاه‌ها مجهز به یک مخزن آب هستند که با اتصال به پایه دستگاه، گرم می شود. ابتدا باید داخل فیلتر مقدار کافی قهوه بریزید. پس از گرم شدن، آب به قسمت بالای دستگاه هدایت می شود تا از صافی که حاوی قالب است عبور کند. مدت زمانی که طول می‌کشد تا این عصاره گیری به واسطه عبور آب از ذرات قهوه صورت گیرد حداکثر ده دقیقه است.

قهوه‌ای که به وسیله قهوه جوش تهیه می‌شود بسته به دانه‌ای که استفاده می‌کنید طعم تلخ تا شیرین یا ترش مزه دارد. بر خلاف اسپرسو که پایه تهیه انواع دسرها و قهوه‌های متنوع است قهوه‌ای که با قهوه جوش حاصل می‌شود نیازی به افزودنی ندارد. بنابراین برای شروع یک روز کاری بسیار کاربردی خواهد بود.

برخی از افراد فرآیند تولید قهوه به این روش را نمی‌پسندند؛ چرا که معتقدند فیلتر دستگاه روی طعم نهایی قهوه اثر می‌گذارد.

اولین بار که دستگاه اسپرسوساز به دنیا معرفی شد در سال 1884 میلادی در یک نمایشگاه عمومی در کشور ایتالیا بود. فردی به نام آنجلو موریوندو (Angelo Moriondo) این دستگاه را ساخته بود. خانواده آنجلو یک خانواده کارآفرین بودند و کارخانه‌های بسیاری از جمله کارخانه شکلات‌سازی احداث کرده بودند. دستگاهی که آنجلو اختراع کرده بود در 23 اکتبر 1885 در شهر پاریس ثبت اختراع شد.

چند سال بعد از این اتفاق، فردی به نام بترزا با اصلاح دستگاه و افزودن برخی بخش‌های جدید به آن دستگاهی جالب‌تر ساخت که تحول عظیمی در صنعت دستگاه‌های اسپرسوساز ایجاد کرد و از همان سال یعنی 1901 میلادی استقبال عمومی به این دستگاه بیشتر شد. با این که بترزا یک مکانیک بود توانست تغییری اساسی در صنعت قهوه ایجاد کند.
پمپ آب در اسپرسو ساز

اسپرسو حاصل گذراندن آب نزدیک به نقطه جوش از پودر قهوه‌ فشرده است. برای این کار باید آب با فشار زیاد به محفظه قهوه وارد شود. بنابراین وجود یک پمپ آب قدرتمند در اسپرسو ساز ضروری است. در اکثر دستگاه‌ها برای ایجاد چنین فشار زیادی از پمپ الکترونیکی استفاده می‌شود. البته در برخی از دستگاه‌ها، پمپ‌هایی از نوع دیگر مانند پمپ‌های دستی دیده می‌شود. اما کار کردن با دستگاهی که از پمپ الکترونیکی بهره می‌برد آسان‌تر است.
بویلر

دمای آبی که با فشار وارد قهوه می‌شود از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین خاطر همه دستگاه‌های اسپرسو ساز دارای قسمتی به نام بویلر یا همان دیگ بخار هستند. ممکن است در جاهای دیگر به این قطعه جوشاننده هم گفته شود. بویلر در این نوع دستگاه قهوه ساز اهمیت بسیاری دارد. وظیفه بویلر افزایش دمای آب است و نباید به هیچ عنوان بخار اضافی تولید کند.

هد گروپ

همانطور که گفته شد، آب با دمای مناسب و فشار زیاد وارد قهوه فشرده می‌شود تا اسپرسوی ما حاضر شود. به محفظه‌ای که آب با فشار وارد آن می‌شود و پرتافیلتر درون آن قرار میگیرد هد گروپ گویند. دستگاه‌های مختلف تعداد هدگروپ متفاوتی دارند. معمولا دستگاه‌های خانگی دارای یک هد گروپ هستند اما دستگاه‌های پیشرفته‌تر از یک تا هفت هد گروپ می‌توانند داشته باشند. برای خرید اسپرسو ساز با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

اسپرسو ساز چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *