x
Rate this post

قهوه فوری و فرایند آن

امروز میخواهیم درباره قهوه فوری برایتان بگوییم به یک کارخانه‌ی قهوه‌ی فوری بروید، خواهید دید که ذخایر بزرگی از قهوه‌های موردعلاقه‌تان، مراحل آماده‌سازی برای تبدیل‌شدن به قهوه‌ی فوری را طی می‌کنند. چیزی که در این فرآیند دخیل است از دست دادن آب درون قهوه می باشد. درواقع آب درون آن گرفته می‌شود تا مشتری زمانی که می‌خواهد قهوه‌ی فوری خود را آماده کند، دوباره به آن آب بیفزاید و هر آنچه از این فرایند برروی قهوه بر جای میماند ترکیبات قابل حل در آب است.

مرحله‌ی گرفتن آب قهوه به دو طریق می‌تواند صورت پذیرد: خشک‌کردن به‌وسیله‌ی فریز و خشک‌کردن اسپری.

قهوه فوری

فرآیند خشک کردن اسپری ارزان تر است و در این روش بسیاری از طعم های ذاتی قهوه از دست می روند. در استفاده از دانه های قهوه پر مصرف مقدار زیادی از طعم از بین می رود.

بافت قهوه خشک شده با اسپری، تفاوت زیادی با بافت یخ زده دارد. چرخاندن یک دانه آسیاب شده قهوه بین دو نوک انگشت نشان می دهد که به راحتی خرد می شود.

امروزه به دلیل استقبال زیاد از قهوه فوری، تعداد کارخانه هایی که دست به تولید قهوه فوری زده اند، رو به افزایش است. اما همه آنها قهوه باکیفیتی را تولید نمی کنند. در زیر به تعدادی از بهترین برند های قهوه فوری در دنیا را اشاره کرده ایم.

مارک های قهوه فوری

استارباکس (Starbucks)
برند قهوه جیکوب (Jacob’s Coffee)
برند قهوه فولگرز (Folgers)
نسکافه (Nescafe)
قهوه فوری ماکسیم (Maxim Mocha Gold)
دانکین دونات (Dunkin Donuts)

قهوه فوری چیست – انواع قهوه فوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *