x
Rate this post

امروز میخواهیم درباره بلومینگ قهوه یا شکفت قهوه با شما صحبت کنیم

این یکی از مهمترین نکات حین دم اوری قهوه است که لازم است به ان دقت کنید

تا به حال در حال درست کردن یک قهوه دمی به
حباب های تشکیل شده روی سطح قهوه دقت کرده اید؟
بلومینگ یا شکفت قهوه یعنی ریختن اب روی بستر قهوه
و دادن زمان ( حدودا ۳۰ ثانیه ) برای نفوذ اب به قهوه
توجه داشته باشید بلومینگ در مراحل اولیه انجام می شود
و بعد از ان دم اوری را ادامه میدهیم.

بلومینگ قهوه

اما این حباب ها چه هستند ؟ این حباب ها گاز کربن دی اکسید
موجود در دانه های قهوه هستند که بر اثر تماس با اب آزاد میشوند
قبلا در مطالب اموزشی مثل دیگس به شما درباره کربن دی اکسید
گفته بودیم و میدانید بعد از رست دانه این گاز شروع به خروج از دانه میکند
اما بعد از اسیاب شدن میزان خروج افزایش میابد
تا زمانی که این گاز ازاد میشود اب نمیتواند به خوبی تمامی طعم های
قهوه را استخراج کند و این خود یکی از مهمترین دلایل اهمیت بلومینگ در دم اوری است
درضمن دما ارتباط مستقیمی با خروج این گاز دارد هرچه دما پایین تر باشد گاز کمتری
خارج می شود. سعی کنید در همان دمای استاندارد که در مطالب قبلی به اهمیت آن
اشاره کردیم دم اوری خود را انجام دهید
این مرحله از دم اوری موجب تشکیل اسیدیته و روی طعم و عطر نهایی تاثیر گذار است
این مرحله در اسپرسو ساز ها پری اینفیوژن نام دارد که سطح قهوه پیش از عصاره گیری
خیس می شود و اماده عصاره گیری اصلی میشود. در یک دم اوری ساده مثل فرنچ پرس
بلومینگ به صورت ریختن مقداری اب روی بستر قهوه و مکثی ۳۰ ثانیه ای و بعد ادامه ریختن
اب صورت میگیرد. اینبار که داشتید دم اوری میکردید حتما به این حباب ها دقت کنید
درضمن در حد امکان قهوه را پیش از دم اوری اسیاب کنید !

بلومینگ قهوه – شکفت قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *