x
Rate this post

خرید قهوه ساز صنعتی

جهت خرید انواع قهوه ساز ها و اسپرسو ساز های صنعتی و خانگی با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

در سال ۱۸۸۴ گزارش شد که آنجلو موریوندو در نمایشگاه عمومی تورین “دستگاه بخاری جدیدی را برای درست کردن به صرفه و فوری نوشیدنی قهوه” ارائه کرده است. در اینجا سیستم تحت فشار قهوه متولد شد.

دستگاه های بخار محور برقی امروزه هم استفاده می شوند

اسپرسو ساز

 

خانواده آنجلو یک خانواده کارآفرین بودند و کارخانه‌های بسیاری از جمله کارخانه شکلات‌سازی احداث کرده بودند. دستگاهی که آنجلو اختراع کرده بود در ۲۳ اکتبر ۱۸۸۵ در شهر پاریس ثبت اختراع شد

طی گذشت زمان، مکانیزم دستگاه اسپرسوساز سیر تکاملی بسیار خوبی را گذرانده است. که می‌توان این روند و تکامل را در ۴ گروه زیر قرار داد:

دستگاه اسپرسوساز با نیرو بخار
دستگاه اسپرسوساز با نیرو پمپ
دستگاه اسپرسوساز با نیرو اهرم
دستگاه اسپرسوساز با نیرو هوا پمپ

در دستگاه های اهرمی برای گرفتن یک شات قهوه به قدرت فیزیکی نیاز است. دو نوع از این دستگاه ها وجود دارد : دستی و فنری.

دستگاه های دستی را می توان از حالت افقی اهرم آنها تشخیص داد. وقتی این اهرم بالا می رود، یک دریچه در محفظه دم کردن، آب گرم شده را برای خیس کردن قهوه به درون خود می کشد. متصدی دستگاه می تواند میزان تزریق، میزان جریان و فشار را با پایین آوردن اهرم کنترل کند.

در این دستگاه یک مخزن قرار دارد که در آن آب ریخته می‌شود. سپس آب جوشیده شده بخار ایجاد می‌کند و همین امر سبب می‌گردد آب به داخل مخزن قهوه بریزد. سپس بسیار سریع اسپرسو آماده می‌شود. در واقع می‌توان گفت این فرآیند بسیار شبیه به قوری‌های اسپرسوسازی کوچکی است که اکنون بر روی گاز قرار داده می‌شود و با استفاده از آن اسپرسو می‌سازند.

تنها عیب این نوع دستگاه در مقدار فشار وارد شده است. یعنی فقط به مقدار یک الی یک و نیم واحد فشار بخار دارد و این در حالی است که فشار استاندارد برای یک فنجان اسپرسو ۹ واحد است.

دستگاه بخار محور اسپرسوساز

در این نوع دستگاه از آبی که جهت ایجاد بخار به کار برده می‌شود برای ساخت قهوه نیز استفاده می‌گردد و این به معنی میزان نقطه جوش آب است. یعنی زمانی که آب به دانه‌های قهوه نزدیک می‌شود در نزدیک‌ترین نقطه برای جوش قرار دارد. اما در این صورت امکان دارد بیش از اندازه لازم از قهوه عصاره‌گیری کند. همین امر سبب ایجاد مزه بد در قهوه می‌گردد.در این دستگاه یک مخزن قرار دارد که در آن آب ریخته می‌شود. سپس آب جوشیده شده بخار ایجاد می‌کند و همین امر سبب می‌گردد آب به داخل مخزن قهوه بریزد. سپس بسیار سریع اسپرسو آماده می‌شود. در واقع می‌توان گفت این فرآیند بسیار شبیه به قوری‌های اسپرسوسازی کوچکی است که اکنون بر روی گاز قرار داده می‌شود و با استفاده از آن اسپرسو می‌سازند.

تنها عیب این نوع دستگاه در مقدار فشار وارد شده است. یعنی فقط به مقدار یک الی یک و نیم واحد فشار بخار دارد و این در حالی است که فشار استاندارد برای یک فنجان اسپرسو ۹ واحد است.

در این نوع دستگاه از آبی که جهت ایجاد بخار به کار برده می‌شود برای ساخت قهوه نیز استفاده می‌گردد و این به معنی میزان نقطه جوش آب است. یعنی زمانی که آب به دانه‌های قهوه نزدیک می‌شود در نزدیک‌ترین نقطه برای جوش قرار دارد. اما در این صورت امکان دارد بیش از اندازه لازم از قهوه عصاره‌گیری کند. همین امر سبب ایجاد مزه بد در قهوه می‌گردد.

دستگاه های پمپی pump driven machines

این نوع از دستگاه ها از دهه ۶۰ میلادی معرفی شدند و بازار را قبضه کردند. در این دستگاه ها برای هدایت آب گرم شده به درون اتاقک دم کشیدن و بستر قهوه، از یک پمپ الکترونیکی استفاده می شود. با استفاده از پمپ الکترونیکی بدست آوردن فشار بالا و همه جانبه آسان است.

امروزه، سه گروه از دستگاه های پمپی در بازار موجود است: نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و سوپر اتوماتیک. در هر گروه گونه های متفاوتی وجود دارد (انواع مختلف پمپ، تعداد دیگ بخار و برنامه ریزی کامپیوتری). اما اجازه دهید قبل از اینکه نگاهی به مکانیسم ها بیاندازیم، هر کدام از آنها را مورد بررسی قرار دهیم.

انواع اسپرسو ساز صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *